Rotneshagen er et nytt og spennende boligfelt i Nittedal med allsidige, lyse og luftige leiligheter designet for høy trivsel.
Se boliger og priserKontakt megler

Å bo bra

I disse tre ordene ligger det mange kvaliteter vi ønsker i boligen vår.

Nærhet til knutepukt, kort reisetid til jobb, gåavstand til skole og dagligvarebutikker vil stå høyt på listen. Fin, spennende og smart arkitektur betyr mye for mange, en bolig du liker å se på og ikke minst liker å se ut av, hvor dagslyset får nok plass i vinduene til å vise himmel og aller helst horisont. God beliggenhet i landskapet spiller en rolle, et bygg som føyer seg inn i omgivelsene og ikke sprenger seg plass.

En trygg oppvekst for barn er selvsagt viktig. Tilgang til naturen er et ønske hos stadig flere, skiløyper, sykkelstier, trær, mose, lyng og badevann, muligheten til å omgi oss med roen vi verken får eller finner i en stadig mer digital verden.

De fleste boliger tilfredstiller noen av disse kravene – og noen ytterst få tilfredstiller alle. Velkommen til Rotneshagen. Et sted du vil bo ekstra bra.

Kontakt megler

2

Det tar deg 2 minutter å gå til Nittedal stasjon

1

Det tar det 1 min å gå til nærmeste matbutikk

30

Det tar deg ca. 30 min å ta toget eller kjøre til Oslo sentrum. Kun 15 min til Nydalen.
Moderne nybygg

For mennesker med sans for form

Rotneshagen blir et nytt og helt annerledes boligtilbud i Nittedal, beliggende kun et lite steinkast fra Nittedal stasjon.

Beliggenheten blir sjeldent god; helt inntil skog-kanten med fabelaktig utsikt og gode solforhold. Rotneshagen blir liggende på en liten kolle med svak skråning, noe arkitekten har utnyttet til det fulle. Her blir det ikke unødvendig planert, sprengt, eller fylt på masse, hvert bygg blir plassert naturlig i terrenget. Dette, kombinert med bruk av mye treverk i fasadene og arkitektur med spennende linjer, flater og vinkler, vil skape et lekent og samtidig svært harmonisk uttrykk. Dette er boliger du ikke blir lei av.

De ulike bygningene blir plassert rundt små tun, hvor hvert enkelt får sin egen identitet. Trær og naturlige elementer blir stående, og blir et flott bindeledd mellom naturen og byggene. Trefasadene i byggene blir vedlikeholdsfrie, og skal eldes og preges av elementene rundt. Dette blir bærekraft satt i system – Rotneshagen vil finne seg en naturlig plass i omgivelsene sine. Rotnes bruk vil bli en nær og kjær nabo, dette er en eldgammel kulturinstitusjon med historie tilbake til eldre jernalder. Du blir boende i noe helt nytt, med røtter i noe svært gammelt. Dette er verdifulle kvaliteter du kommer til å sette pris på.

Leiligheter designet for høy trivsel

Leilighetene

Nittedal er omgitt av skog og har en svært lang tradisjon innen foredling av trelast. Dette er tatt vare på og blir videreført i Rotneshagen – du kan nesten si at Rotneshagen blir bygget i “Nittedals ånd.” Fasadene blir i panel, med detaljer i skarpe farger som vil skape spennende kontraster.

Arkitekten har lagt vekt på at byggene ikke skal ruve, de ligger i etasjer og tilpasset stigningen i terrenget. Leilighetsbyggene i første byggetrinn vil danne en portal inn mot resten av hagen, og skape et plassrom med et spennende trappe-amfi. Rotneshagen blir omgitt av trær, busker og planter, og vil høre hjemme i naturen rundt. I skråningen på forsiden av byggene blir det en lekeplass, med alle de gleder og utfordringer en slik beliggenhet kan by på.

Leilighetene blir allsidige, fordelt på 2, 3 og 4-roms enheter. Dette blir lyse og luftige boliger, de fleste blir gjennomgående og med flotte solforhold. Nittedal er et svært vakkert dalføre, denne utsikten får mange glede av. Noen av de største leilighetene i de øverste etasjene får egen, svært romslig terrasse. Herfra blir utsikten og naturopplevelsen intet mindre enn unik.

Leilighetene får normalt bra standard, se leveransebeskrivelsene for detaljer.