TRINN 1 – INNFLYTTINGSKLARE

Kun 3 leiligheter igjen!

Kontakt meglerSe boliger og priser

B1-A 201
Gjennomgående 3-roms
Flott utsikt og store lysinnslipp
Mulighet for garasjeplass
Se mer

B2-B 303
Stor, gjennomgående 3-roms
Gode solforhold ettermiddag og kveld
Mulighet for garasjeplass
Se mer

B2-B 402
3-roms leilighet med fin utsikt og gode solforhold
Både bad og wc-rom
Mulighet for garasjeplass
Se mer

Innflyttingsklare leiligheter

Mange ønsker å bo i Rotneshagen og leilighetene i trinn 1 har vært svært populære! Det er fortsatt flere attraktive ledige leiligheter igjen! Leilighetene er ferdigstilt og innflyttingsklare. Ta kontakt med megler for en gjennomgang eller ta en titt i vår boligvelger.

Leilighetene i Rotneshagen er allsidige, fordelt på 2, 3 og 4-roms enheter. De er lyse og luftige og de fleste blir gjennomgående og med flotte solforhold. Nittedal er et svært vakkert dalføre, denne utsikten får mange glede av. Noen av de største leilighetene i de øverste etasjene får egen, svært romslig terrasse. Herfra blir utsikten og naturopplevelsen intent mindre enn unik. Leilighetene får normalt bra standard, se leveransebeskrivelsene for detaljer.

Nøkkelinfo trinn 1

– 2-4 roms leiligheter
– Store solrike balkonger og terrasser
– Felles sykkelverksted og smørebod
– Vedlikeholdsfrie trefasader

Prosjektstatus

0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING Q3 2022
Moderne bygg

For mennesker med sans for form

Beliggenheten blir sjeldent god; helt inntil skogkanten med fabelaktig utsikt og gode solforhold. Rotneshagen blir liggende på en liten kolle med svak skråning, noe arkitekten har utnyttet til det fulle. Her blir det ikke unødvendig planert, sprengt eller fylt på masse, hver bygg blir plassert naturlig i terrenget. Dette, kombinert med bruk av mye treverk i fasadene og arkitektur med spennende linjer, flater og vinkler, vil skape et lekent og samtidig svært harmonisk uttrykk. Dette er boliger du ikke blir lei av.

Kontakt megler
Gode kvaliteter

Å bo bra

Nærhet til knutepukt, kort reisetid til jobb, gåavstand til skole og dagligvarebutikker vil stå høyt på listen. Fin, spennende og smart arkitektur betyr mye for mange, en bolig du liker å se på og ikke minst liker å se ut av, hvor dagslyset får nok plass i vinduene til å vise himmel og aller helst horisont. God beliggenhet i landskapet spiller en rolle, et bygg som føyer seg inn i omgivelsene og ikke sprenger seg plass.

Kontakt megler

Dokumenter

Klikk på lenkene under for å laste ned dokumenter

Prospekt

Prisliste

Trær og naturlige elementer blir stående, og blir et flott bindeledd mellom naturen og byggene. Trefasadene i byggene blir vedlikeholdsfrie, og skal eldes og preges av elementene rundt. Dette blir bærekraft satt i system – Rotneshagen vil finne seg en naturlig plass i omgivelsene sine.

Vil du vite mer?

Vær en av de første til å motta siste nytt om de nye boligene!
Du vil få tilsendt prospekt og priser så snart dette foreligger.

Klikk på en av knappene under for å motta mer informasjon om den boligtypen du er interessert i.

Kontakt  megler

Tone Therese Johansen
Daglig leder, Romerike Nybygg
Send epost
41 23 28 03

Jan Græsvik
Eiendomsmegler
Send epost
91 16 48 48