TRINN 2 KOMMER FOR SALG

Attraktive nye leiligheter og unike eneboliger i rekke –  sentralt i Nittedal

Meld interesse for mer info
Miljøvennlige boliger med idyllisk beliggenhet
Det blir stor variasjon fra 1. – 5. roms, fra ca 30 – 130 kvm. Her skal alle kunne finne en leilighet som passer. Samtidig lanseres 7 helt unike eneboliger i rekke med arkitektur og et uttrykk som virkelig vil skille seg ut! Størrelsene vil bli fra 170 – 220 kvm.
Bebyggelsen blir liggende på en liten kolle med svak skråning, noe som gir alle boligene flott utsikt utover landskapet. Alle byggene omkranser et felles tun og husene står i harmoni med naturen og med hverandre. Trefasadene i byggene blir vedlikeholdsfrie, og skal eldes og preges av elementene rundt. Dette blir bærekraft satt i system – de vil finne seg en naturlig plass i omgivelsene sine. Rotneshagen ligger kun få minutters gange fra Nittedal stasjon.
Boligene skal BREEAM-sertifiseres. Med en slik sertifisering kan du være trygg på at ditt hjem er bygget etter strenge miljøkrav der bærekraft står sentralt. 
HVA BETYR BREEAM FOR ROTNESHAGEN

Nøkkelinfo

– 35 leiligheter, ca 30 – 130 kvm, 1 – 5 roms
– 7 eneboliger i rekke, fra 170 – 220 kvm
– Store solrike balkonger og terrasser
– Arkitektur som skiller seg ut
– BREEAM sertifisert
– Grønne fellesarealer
– Vedlikeholdsfrie trefasader

Prosjektstatus

0 KOMMER FOR SALG 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Leilighetene miljøsertifiseres

Med en BREEAM sertifisert bolig kan du være sikker på at ditt hjem er bygget etter strenge miljøkrav der bærekraft står sentralt. BREEAM er verdensledende på miljøsertifisering av bygninger og setter krav til bærekraft i alle byggets faser. Sertifiseringen er fordelt inn i ni ulike kategorier som setter krav til blant annet energi, helse og innemiljø, avfall og økologi i tråd med samfunnsverdiene. Rotneshagen har valgt å sertifisere etter sertifiseringsnivå «Very Good» som innebærer at minst 55% av BREEAM tiltakene vil gjennomføres.

Les mer om BREEAM

Nittedal er omgitt av skog og har en svært lang tradisjon innen foredling av trelast. Dette er tatt vare på og blir videreført i Rotneshagen – du kan nesten si at Rotneshagen blir bygget i “Nittedals ånd.” Fasadene blir i panel, med detaljer i skarpe farger som vil skape spennende kontraster.

Vil du vite mer?

Vær en av de første til å motta siste nytt om de nye boligene!
Du vil få tilsendt prospekt og priser så snart dette foreligger.

Klikk på en av knappene under for å motta mer informasjon om den boligtypen du er interessert i.

Leiligheter
Eneboliger i rekke

Kontakt  megler

Tone Therese Johansen
Daglig leder, Romerike Nybygg
Send epost
41 23 28 03

Jan Græsvik
Eiendomsmegler
Send epost
91 16 48 48